The Event

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

SAVE THE DATE: Wednesday May 17, 2017

Business Women’s Forum is the largest one day professional development conference for women in the Central Pennsylvania region

Business Women’s Forum (BWF) is a day-long annual conference geared towards women professionals. The 2017 event marks Business Women’s Forum’s 23rd year! The Forum is a product of three Chambers of Commerce working together; the Carlisle Area Chamber, the Harrisburg Regional Chamber and CREDC, and the West Shore Chamber. Their mission is to provide opportunities for business women of all professional levels to network, create business contacts, and develop additional leadership skills in a motivational and supportive environment.

Women who attend BWF have the opportunity to network with other women from a variety of backgrounds and organizations. They get the chance to develop their professional skills as well as gain personal growth in a variety of other areas, such as work/life balance, health and wellness, and business. Because the event allows women to rejuvenate and reinvent themselves professionally, socially, and personally, attendees consider this event a “must” and return year after year.

If you have a product or service to market to women, you cannot afford to miss this show!

BWF 2017  Agenda

8:00 – 8:30: Registration/Vendor Time/Continental Breakfast (30 minutes)
8:30 – 8:50: Opening Welcome/Scholarship Presentation
8:50 – 9:00: Break (10 minutes)
9:00 – 10:00: Session I
10:00 – 10:30: Vendor Time (30 minutes)
10:30 – 11:40: Keynote /Woman of the Year Award
11:40 – 12:00: Vendor Time (20 minutes)
12:00 – 1:00: Networking Lunch
1:00 – 1:30: Vendor Time (30 minutes)
1:30 – 2:30: Session II
2:30 – 2:40: Break (10 minutes)
2:40 – 3:40: Session III
3:40 – 3:50: Break (10 minutes)
3:50 – 4:00: Mountz Drawing/Closing

Register Today

Past Event Photos

You must be logged in to post a comment.